Вдосконалення системи державного управління виноградарсько-виноробного підкомплексу України як запорука його сталого розвитку - Тінтулов, Ю.В. (Економічні інновації, 2014)
У статті визначено основні проблеми виноградарства і виноробства на сучасному етапі. Доведено необхідність удосконалення структури управління виноградарсько-виноробного підкомплексу в напряму гармонізації з міжнародними вимогами. Проаналізовано світовий досвід управління та регулювання діяльності національних виноградарсько-виноробних підкомплексів країн основних виробників вина. Встановлені чинники подальшого розвитку виноградарства та виноробства України.