Інституційні передумови впровадження інноваційних стратегій «зеленого» розвитку - Хумарова, Н.І.; Голікова, О.С. (Економічні інновації, 2014)
Розглянуті питання сутності інноваційних стратегій та їх відповідність засадам «зеленого» розвитку. Визначено інституційне середовище, що забезпечує їх впровадження у господарську діяльність суб’єктів господарювання. Визначені окремі недоліки, що перешкоджають широкому застосуванню стратегій «зеленого» розвитку на державному та регіональному рівнях.