Динамічна узагальнена модель міжгалузевого балансу з урахуванням контролю над забрудненням - Бойчук, М.В.; Шмуригіна, Н.М. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
Запропонована узагальнена математична модель динамічного міжгалузевого балансу з урахуванням контролю надзабрудненням і приведений алгоритм її дослідження. Бібліогр.: 4 назв.