Полігедрична структура феромагнітних фаз типу Fe₂₃B₃Nd₂ - Бовда, В.О.; Матюшенко, М.М.; Бовда, О.М. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Вивчення магнітної структури Fe₂₃B₃Nd₂ доповнене координаційним аналізом атомної структури. За нейтронодифрактометричними даними, опублікованими в роботі [3], виведені координаційні полігедри атомів і описана полігедрична структура фази. Розглянута кореляція магнітних моментів з координаційними полігедрами і найкоротшими міжатомними відстанями.