Пружне розсіювання світла поверхнею германію при впливі молекулярного та атомарного водню - Точилін, С.Д. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Отримано часові залежності пружного розсіювання світла поверхнею германію при обробці в молекулярному та атомарному водні. Встановлено зв'язок спостережуваних особливостей розсіювання світла з теорією. Експерименти подібного роду можна використовувати для контролю очищення та модифікації поверхні напівпровідникових матеріалів.