Сучасний стан основних насаджень Довгинцівського дендропарку (м. Кривий Ріг) - Савосько, В.М.; Квітко, М.О. (Промышленная ботаника, 2014)
Мета досліджень – проаналізувати сучасний екологічний стан основних насаджень Довгинцівського дендропарку (м. Кривий Ріг).