Архітектура уніатських храмів на Поділлі XVIII ст. за церковними візитами - Хіхлач, Б.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
Стаття розглядає питання архітектури уніатських церков на Поділлі у XVIII ст., досліджує вплив унії на зміни в архітектурі, внутрішньому облаштуванні храмів.