До історії охорони архітектурної спадщини м. Ізяслав (Хмельницька область) - Збруцький, О.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
У статті розглядається пам’яткоохоронна діяльність м. Ізяслав, розпочата в 20-х роках ХХ ст. Автор вводить до наукового обігу низьку нових архівних документів, важливих для сучасної оцінки стану пам’яткоохоронних робіт у ньому.