Луганський музей живописної культури 1920–1924 рр. - Принь, М.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
Стаття присвячена дослідженню історії становлення Луганського музею живописної культури. У ній висвітлено процес створення музею, охарактеризовано основні заходи та напрями його практичної діяльності. Розглянута експозиційна, культурно-освітня та фондова діяльність музею.