Методологія розробки моделі екстракції об’єктів навчання в адаптивній системі дистанційного навчання та контролю знань - Федорук, П.І. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
У статті запропоновано підхід до проектування функції пристосованості в інтерактивному режимі на основі моделейекстракції об’єктів навчання за допомогою системи дистанційного навчання та контролю знань студентами з адаптацією доїхньої підготовки та інших особливостей. Крім того, запропонована методологія дозволяє спрощувати декомпозиціюпотрібного набору об’єктів навчання для даного навчального курсу. Іл.: 8. Бібліогр.: 7 назв.