Напрямки вдосконалення фінансово-кредитної підтримки підприємницького сектору України в контексті інтеграційних процесів - Бутенко, А.І.; Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Проаналізовано стан розвитку системи фінансово-кредитної підтримки сектору малого та середнього підприємництва в умовах системної кризи вітчизняної економіки. Запропоновано напрямки вдосконалення державної політики фінансово-кредитної підтримки розвитку малого та середнього підприємництва з урахуванням досвіду ЄС.