Ремонти і перебудови Борисоглібського собору в Чернігові у XIX ст. (за матеріалами Державного архіву Чернігівської області) - Тригуб, О.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
Виявлені у Державному архіві Чернігівської області документи, що уперше вводяться до наукового обігу, висвітлюють ремонти і перебудови Борисоглібського собору в Чернігові у XIX ст.