Дослідження пам’ятки архітектури на Вінничині – садиби Ланге - Смоляк, В.В.; Білоус, М.Ю. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
У статті описано дослідження занедбаної пам’ятки архітектури на Вінничині, висвітлено проблему правового забезпечення пам’яткоохоронної діяльності.