Торгові ряди XVIII ст. в Ізяславі: спроба локалізації - Збруцький, О.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
Використовуючи маловідомі архівні матеріали, автор розробляє свою версію стосовно того, де були розташовані справжні торгові ряди ХVІІІ ст. м. Заслав (Ізяслав). Ставиться під сумнів датування збереженого будинку на вул. Заславська, 33 кінцем ХVІІІ ст.