Розвиток людських ресурсів на комерціалізованих промислових підприємствах - Андрієнко, Н.М. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуто основні елементи розвитку людських ресурсів на сучасних промислових підприємствах в процесі їх комерціалізації, надано пропозиції щодо перетворення структури служби управління персоналом з урахуванням впровадження самоврядних команд.