Підходи до побудови системи управління фінансовими потоками підприємства - Баранова, В.Г.; Ковда, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Розглядаються питання інтеграції підсистеми ризик-менеджменту у систему управління фінансовими потоками підприємства. Застосування загальних принципів та підходів, що складають сутність ризик-менеджменту, пропонується розпочати з фінансового блоку. Наведений алгоритм пошуку «проблемних» місць та запропонований показник «фінансова активність підприємства», який характеризує інтенсивність руху фінансового потоку.