Оцінювання ефективності рішень в системі підтримки прийняття рішень для оперативно-чергових служб - Тітова, В.Ю. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті розглядаються відомі методи оцінювання ефективності рішень, аналізується можливість їх використання у системі підтримки прийняття рішень для оперативно-чергових служб. Пропонується метод оцінювання ефективності рішень, який дозволяє підвищити відсоток прийнятих правильних рішень