Організаційно-економічні заходи щодо забезпечення конкурентоспроможності промислових підприємств - Безнощенко, Н.О. (Економічні інновації, 2015)
Сформовано авторське визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та виділено основні чинники, що на неї впливають. Надано визначення поняття «забезпечення конкурентоспроможності промислового підприємства» та визначено його головні аспекти. Розглянуто організаційно-економічні заходи, спрямовані на забезпечення конкурентоспроможності промислового підприємства.