Оцінка соціально-економічної ефективності регіональних цільових програм - Васютинська, Л.А. (Економічні інновації, 2015)
Розроблено науково-практичні підходи до оцінювання соціально-економічної ефективності регіональних цільових програм. Для посилення аргументації щодо необхідності запровадження запропонованого інструментарію оцінювання здійснено аналіз соціально-економічної ефективності регіональних цільових програм розвитку малого підприємництва за низкою регіонів.