Проблеми розвитку підприємництва в галузі харчової промисловості - Гамма, Т.М. (Економічні інновації, 2015)
В статті розглянуто стан та основні проблеми розвитку малих форм в галузі харчової промисловості в Одеській області. Найбільш суттєві чинники, які гальмують розвиток підприємництва пов'язані з галузевою специфікою: скорочення сировинної бази; розрив інтеграції переробних підприємств із виробниками сировини; нестача обігових коштів для закупівлі сировини. Обґрунтована доцільність інтеграції підприємств харчової промисловості.