Мале підприємництво як важливий фактор розвитку транспортної сфери - Гришина, Н.В. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуто транспортну сферу Миколаївської області, як одну із конкурентоспроможних галузей економіки. Обґрунтовано значення потенціалу малого підприємництва у розвитку транспортної системи, запропоновано створення транспортного (інтермодального) вузла на основі розгалуженої потужної транспортної системи.