Соціальне підприємництво - Доброва, Н.В. (Економічні інновації, 2015)
Розкривається зміст поняття «соціальне підприємництво», розглядаються три основні підходами до визначення сутності соціального підприємництва; виділяються переваги та можливості соціального підприємництва, окреслюються перспективи його розвитку в Україні.