Впровадження системи контролю діяльності приватних операторів при експлуатації ними об’єктів комунальної інфраструктури - Клєвцєвич, Н.А. (Економічні інновації, 2015)
Стаття присвячена розгляду системи контролю діяльності приватних операторів при експлуатації ними об’єктів комунального господарства. Розглядається залежність подальшого розвитку галузі від залучення можливостей не державних установ. Надано рекомендації щодо розвитку взаємовідносин між державним та приватним секторами у цій галузі.