Державно-приватне партнерство в забезпеченні інвестиційно-інноваційного розвитку Українського Причорномор’я - Лайко, О.І.; Чехович, З.В. (Економічні інновації, 2015)
Запропоновано механізм стимулювання інвестиційно-інноваційної діяльності на прикладі Українського Причорномор’я, який базується на укладанні приватно-даржавних угод щодо капіталізації результатів організаційно-консультаційної підтримки органами влади інвестиційних проектів на умовах участі в розподілі прибутку і формуванні фонду гарантування інвестицій.