Аналіз державної підтримки малого та середнього бізнесу в Україні та підприємств виноробної галузі - Нестеренко, О.С. (Економічні інновації, 2015)
У статті автором проаналізована динаміка загальної кількості та розмірів промислових підприємств в Україні, обсяги виробництва продукції, а також проведений зв’язок між кількістю підприємств та кількості зайнятого на них населення. Проаналізовані проблеми, з якими зіштовхуються малий та середній бізнес, а також проаналізовані деякі національні та іноземні програми підтримки підприємств.