Із зали засідань Президії НАН України (12 листопада 2014 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • створення техніки і технологій з використанням еластомерних матеріалів для видобутку, переробки та збагачення мінеральної сировини (доповідач — доктор технічних наук В.І. Дирда); • про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту соціології НАН України (доповідач — академік НАН України О.С. Онищенко); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член-кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.