Моя найбільша любов — геологія (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України О.Б. Гінтова) - Муровська, А.В. (Вісник НАН України, 2015)
22 січня 2015 р. виповнюється 80 років видатному українському геофізику, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору геолого-мінералогічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Олегу Борисовичу Гінтову.