Наукові прориви 2014 року за версією журналу Science (Вісник НАН України, 2015)
19 грудня 2014 р. у спеціальному випуску журналу Science за традицією було опубліковано рейтинг найважливіших, на думку експертів, наукових досягнень минулого року.