Іоноутворення метиленового блакитного на різних поверхнях - Габович, В.О.; Покровський, В.О. (Поверхность, 2011)
Отримано мас-спектри барвника метиленового блакитного на різних підкладках: на пористому титані, золоті, нанесеному на слюду, піролітичному та терморозширеному графіті. Вказано відмінності та спільні риси спектрів, а також особливості іоноутворення на терморозширеному графіті в порівнянні з іншими підкладками.