Із зали засідань Президії НАН України (14 січня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • про стан та перспективи розвитку досліджень у галузі наносистем і наноматеріалів в Україні (доповідач — академік НАН України А.Г. Наумовець); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член- кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.