Розширення функціональності полімерних композитних матеріалів - Гірченко, А.Г.; Горєлов, Б.М.; Малашенков, С.П.; Міщенко, В.М.; Старокадомський, Д.Л.; Шевляков, Ю.А. (Поверхность, 2011)
Розглянутo перспективи розширення функціональних можливостей полімерних композитів на основі поліефірної, карбамідоформальдегідної та епоксидної смол шляхом варіації концентрації, розміру, стану поверхні частинок наповнювача полімера, таких як оксиди кремнію і титану, а також використання волокон різної хімічної природи і неорганічних сполук з метою поліпшення їх міцнісних параметрів, термічної та хімічної стабільності.