Аналіз стану та прогноз розвитку транспортного комплексу Причорноморського регіону - Познанська, І.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті аналізуються показники діяльності транспортного комплексу Причорноморського регіону за областями 2006-2009 рр. з наданням середньострокового прогнозу.