Місце держави у розвитку підприємництва в системі ЖКГ України - Смирнов, Д.С. (Економічні інновації, 2015)
В статті розглянуті питання управління системою ЖКГ в Україні та доведена роль розвитку підприємництва в цій сфері. Запропоновані шляхи ефективності функціонування підприємств в сфері житлово-комунального господарства.