Моделювання критеріїв ефективності регіональної економічної політики - Стрельченко, І.І. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглядаються проблемні питання кількісної оцінки якості та ефективності регіональної економічної політики. Обґрунтовано, що найбільш прийнятним на сучасному етапі розвитку України критерієм ефективності регіонального управління є міра наближення траєкторії розвитку регіональної економічної системи до рівня стаціонарної, що відповідає сталому розвитку. Розроблений метод комплексної оцінки ефективності управління соціально-економічним розвитком регіону.