Закордонний досвід застосування податкового регулювання в інноваційно-орієнтованій економіці - Ясенова, І.Б.; Калінчак, О.В. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто податкове стимулювання розвитку інноваційної сфери економіки у розвинених країнах світу. Показано, що цьому розвитку сприяє пільгове «комплексне» (пряме и непряме) стимулювання як самих компаній, так й їх інвесторів.