Поверхневі дефекти виробів із срібла - Верховлюк, А.М.; Безпалий, А.А.; Науменко, М.І.; Стародуб, М.П.; Нога, О.П. (Украинский химический журнал, 2009)
Проведено аналіз характерних пошкоджень на виробах із срібла та сплавів на його основі. Сучасними методами дослідження поверхні встановлено хімічний склад сполук, які утворилися в процесі їх одержання та зберігання. Представлено деякі методи захисту поверхні виробів із срібла від корозії.