Система управління конкурентоспроможністю машинобудівного підприємства - Галелюк, М.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті проаналізовано особливості функціонування систем управління конкурентоспроможністю (КСП) у світі та Україні, — на прикладі машинобудівних підприємств. Рекомендовано застосування адаптивних стратегічно-орієнтованих систем управління КСП, для впровадження яких вироблено циклічний процес.