Використання узагальнюючих показників для оцінки процесу формування конкурентних переваг промислового підприємства - Грозний, І.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досягнення конкурентних переваг є метою і результатом стратегічного управління підприємства, концентрованим проявом лідерства серед конкурентів. Їх особливості і механізм досягнення є одним з ключових чинників конкурентоспроможності.