Аналіз використання потенціалу курортно-рекреаційних територій на основі кваліметрії - Гудзь, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті аналізується методичний підхід до ідентифікації та комплексної оцінки потенціалу курортно-рекреаційних територій на основі кваліметричного методу. Пропонується методика проведення аналізу на прикладі курортних територій Північного Приазов’я.