Сорбційно-спектрофотометричне визначення Fe (III) з хромазуролом S - Костенко, Є.Є. (Украинский химический журнал, 2009)
Дослідженo взаємодію Fe (ІII) з хромазуролом S у фазі полімерного аніонообмінника. Встановлено оптимальні умови реакції і склад утворюваного на поверхні комплексу, запропоновано схему взаємодії на границі розділу фаз. Розроблено методику твердофазного спектрофотометричного визначення Fe (ІII) з межею виявлення 0.007 мкг/см³.