Особливості управління фінансовими потоками великих інтегрованих структур в умовах глобалізації економічних явищ - Єрмошкіна, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Останніми роками процеси інтеграції та глобалізації значно пожвавились і все більше впливають як на економіку окремих країн так і світову економіку. Процеси глобалізації розповсюдились по всіх сферах життя людства. Вплив цих процесів відчувається і у політичній, і соціальній і, звичайно, технологічній, культурній та інших сферах життя.