Особливості організаційно-економічного розвитку промислових корпорацій - Ілюхін, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті розглянуто особливості організаційно-економічного розвитку промислових корпорація на прикладі промисловості Донецького регіону. Визначено понятійні складові та чинники організаційно-економічного розвитку промислових корпорацій.