Гравірувальні дошки чернігівської друкарні ХVІІ – ХVІІІ століть - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття присвячена гравірувальним мідним дошкам чернігівської друкарні ХVІІ – ХVІІІ століть, які збереглися до наших днів.