Урахування конкурентоспроможності продукції в процесі ціноутворення - Корінєв, В. Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
З метою зміцнення економічного положення підприємства на ринку його підприємницька діяльність підприємства в умовах зростаючої конкурентної боротьби потребує постійної уваги до підвищення рівня якості продукції з урахуванням потреб і вимог споживачів. В даному разі обов’язково повинні враховуватися конкурентні переваги як самого підприємства, так і та його продукції.