Олексій Павлович Фльоров – видатний педагог і методист кінця ХІХ – першої половини ХХ століття - Ольховик, О. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття присвячена аналізу педагогічної діяльності видатного педагога О. П. Фльорова, засновника і першого директора Чернігівського учительського інституту. Подано перелік його науково-методичних праць, які оприлюднюються вперше.