Джерела з історії діяльності Українського академічного товариства при Українському науковому інституті в Берліні: протоколи засідань управи товариства - Бурім, Д. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У публікації розглядається діяльність Українського академічного товариства при Українському науковому інституті в Берліні у 1928–1932 роках, а також джерела до історії діяльності Товариства. В додатках подано протоколи засідань Управи Українського академічного товариства, які зберігаються в фондах Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України в місті Києві.