Чернігівський інститут народної освіти за часів керівництва С.І. Воробйова - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті мова йде про початковий етап радянського реформування педагогічної освіти у м. Чернігові та роль у цьому процесі керівника Чернігівського інституту народної освіти С. І. Воробйова.