Зі спогадів Василя Дубровського про старий Чернігів - Коваленко, О.; Казимір, В. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Статтю присвячено спогадам репресованого українського історика і громадського діяча В. В. Дубровського (1897 – 1966) про старий Чернігів, у яких відтворено повсякденне життя, патріархальний побут і звичаї місцевих мешканців на початку ХХ ст.