Образ «Киевской старины» у спогадах та епістолярії сучасників - Палієнко, М. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті на основі порівняльного аналізу мемуарної та епістолярної спадщини українських діячів кінця ХІХ – початку ХХ ст. відтворюється «образ» журналу «Киевская старина» в оцінці сучасників та крізь призму історичної епохи.