Мікроструктура та релаксорні властивості гетерозаміщених складних ніобатів (Sr,Ba,Na)Nb₂O₆ - Міщук, Д.О.; В’юнов, О.І.; Білоус, А.Г. (Украинский химический журнал, 2009)
Вивчено послідовність фазових перетворень при утворенні твердих розчинів зі структурою тетрагональної вольфрамової бронзи. Досліджено мікроструктуру полікристалічних матеріалів. Визначено кристалографічні параметри отриманих твердих розчинів. Електрофізичні властивості полікристалічних матеріалів були досліджені в широкому частотному та температурному діапазоні. Показано, що змінюючи концентрацію вакансій у підгратці А структури ТВБ, можна впливати на релаксацію діелектричних властивостей.